Počet záznamů: 1  

Beer Foam: Effect of Pressure on Gushing Intensity.

  1. 1.
    0460732 - ÚCHP 2017 RIV SK eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Bandy, D. - Poštulková, Michaela - Zítková, K. - Růžička, Marek - Stanovský, Petr - Brányik, T.
    Beer Foam: Effect of Pressure on Gushing Intensity.
    Proceedings 43rd International Conference of the Slovak Society of Chemical Engineering. Bratislava: Slovak Society of Chemical Engineering, 2016 - (Markoš, J.), s. 25-33. ISBN 978-80-89597-35-2.
    [International Conference of SSCHE /43./. Tatranské Matliare (SK), 23.05.2016-27.05.2016]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gushing * hydrophobins * pressure
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství

    The extract of hydrophobin HFBII showed large gushing activity, much stronger than the BSA solution. With HFBII, the gushing intensity monotonously increased with the pressure, in the range tested (0-6 bars). In contrast, with HFBII, the gushing intensity showed the maximum at about 5 bars, for which we presently have no explanation.

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0260751

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22016062309330.pdf53 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.