Počet záznamů: 1  

Comparison of Techniques for Single-Molecule Conductance Measurements of Expanded Pyridinium Molecules

  1. 1.
    0444470 - ÚFCH JH 2016 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Lachmanová, Štěpánka - Hromadová, Magdaléna - Sokolová, Romana - Kocábová, Jana - Gasior, Jindřich - Mészáros, G. - Lainé, P. P.
    Comparison of Techniques for Single-Molecule Conductance Measurements of Expanded Pyridinium Molecules.
    XXXV. Moderní elektrochemické metody. Sborník přednášek mezinárodní odborné konference. Ústí nad Labem: Srsenová Lenka - Best Servis, 2015 - (Navrátil, T.; Fojta, M.; Schwarzová, K.), s. 124-127. ISBN 978-80-905221-3-8.
    [Moderní elektrochemické metody /35./. Jetřichovice (CZ), 18.05.2015-22.05.2015]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA14-05180S
    Grant ostatní: Rada Programu interní porpory projektů mezinárodní spolupráce AV ČR M200401202; GA MŠk(CZ) 7AMB15FR027; GA AV(CZ) HU/2013/05
    Program: M; 7A
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: Single-molecule conductance * Scanning Tunneling Microscopy Break Junction * Mechanically Controled Break Junction
    Kód oboru RIV: CG - Elektrochemie

    This work is focused on the comparison of two techniques of single-molecule conductance measurements: Scanning Tunneling Microscopy Break Junction technique and Mechanically Controlled Break Junction technique. The structure of studied compound 9-(pyridin-4-yl)benzo[c]benzo[1,2]quinolizino[3,4,5,6-ija][1,6]naphthyridin-15-ium allows the formation of the molecular bridge between two gold electrodes, which are connected to a source of the constant voltage in both of the used methods. The differences, advantages and disadvantages of both of the techniques will be discussed. Both techniques provided two values of conductance of studied compound depending on the experimantal conditions.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246975

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.