Počet záznamů: 1  

Zdravotní aspekty tepelné úpravy potravin

  1. 1.
    0440480 - MBÚ 2015 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Turek, B. - Šíma, Petr - Bencko, V.
    Zdravotní aspekty tepelné úpravy potravin.
    [Health aspects of thermal food processing.]
    Hygiena. Roč. 59, č. 4 (2014), 184-189. ISSN 1802-6281. E-ISSN 1803-1056
    Grant ostatní: PRVOUK(CZ) P28/1LF1/6
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: health aspects * food * processing
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    Práce je věnována především zdravotním aspektům jídla, zpracovaného tepelně.

    Health aspects of thermal food processing are mostly discussed in this work.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0243584

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.