Počet záznamů: 1
Zdravotní aspekty tepelné úpravy potravin
- 1.0440480 - MBÚ 2015 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Turek, B. - Šíma, Petr - Bencko, V.
Zdravotní aspekty tepelné úpravy potravin.
[Health aspects of thermal food processing.]
Hygiena. Roč. 59, č. 4 (2014), 184-189. ISSN 1802-6281. E-ISSN 1803-1056
Grant ostatní: PRVOUK(CZ) P28/1LF1/6
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: health aspects * food * processing
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Práce je věnována především zdravotním aspektům jídla, zpracovaného tepelně.
Health aspects of thermal food processing are mostly discussed in this work.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0243584
Počet záznamů: 1