Počet záznamů: 1  

Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky

  1. 1.
    0427266 - SOÚ 2014 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Tabery, Paulína - Štohanzlová, Iva - Vinopal, Jiří
    Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky.
    [Food safety in perception of citizens of The Czech Republic.]
    Praha: Ministerstvo zemědělství ČR, 2012. 276 s.
    Grant ostatní: Ministerstvo zemědělství(CZ) 700112
    Zdroj financování: V - jiné veřejné zdroje
    Klíčová slova: food safety * food quality * public opinion research
    Kód oboru RIV: AO - Sociologie, demografie

    V prosinci 2011 provedlo Centrum pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR, v.v.i., kvantitativní šetření v populaci České republiky starší 15 let. Záměrem provedeného výzkumu bylo zmapovat problematiku kvality a bezpečnosti potravin. V obecné rovině bylo zjišťováno, co si lidé pod pojmy kvalita potravin a bezpečnost potravin představují a jaké jsou jejich názory na kvalitu a bezpečnost potravin prodávaných na českém trhu.

    The Public Opinion Research Centre conducted complete quantitative survey in population of The Czech Republic. The aim of the research was to explore issues of food quality and safety. In general, it was explored what people mean by food quality and food safety represent and what they think about quality and safety of food sold in The Czech republic.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0232864

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.