Počet záznamů: 1  

The Impact of Hop Products on Beer Foam

  1. 1.
    0391687 - ÚCHP 2014 CZ eng A - Abstrakt
    Novák, Pavel - Baszczyňski, Martin - Linhart, P. - Brányik, T. - Růžička, Marek
    The Impact of Hop Products on Beer Foam.
    Program and Abstracts. Prague: ICPF ASCR, 2013. s. 92. ISBN N.
    [Workshop on Smart and Green Interfaces 2013. 20.3.2013-22.03.2013, Prague]
    Grant ostatní: COST(XE) MP1106
    Program: COST Actions
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: beer foam * brewing industry * analysis
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství

    The aim of this work was to assess the impact of selected hop products, their concentration, pH and surface tension on the foam structure and stability in matrices of model solution, model beer and real commercial beer. Each sample was used to create foam in a defined way and the foam was analyzed by image analysis and by the NIBEM-T method (Haffmans). The analyses led to structural and stability characteristics of foams.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0220673

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22013041113351.pdf1182.4 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.