Počet záznamů: 1  

Changes of protein profile during the brewing process

  1. 1.
    0378621 - ÚIACH 2013 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
    Changes of protein profile during the brewing process.
    Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Sborník příspěvků. Brno: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, 2012, s. 43-48. ISBN 978-80-214-4425-6.
    [Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Brno (CZ), 16.02.2012]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteomics * barley * beer * brewing process
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Our work was focused on the protein identification in individual stages of brewing process. The greatest attention was paid to the proteins that resist the harsh conditions applied during brewing and therefore may influence various beer properties. These proteins (nsLTPs, protein Z and group of protease/alpha-amylase inhibitors) belong to the group of PRs.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0210046

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120050.pdf35 MBAutorský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.