Počet záznamů: 1  

Determination of volatile compounds and antioxidant activity from Vitis vinifera L. (cv. Pinot Blanc and St. Laurent) during winemaking

  1. 1.
    0363217 - ÚIACH 2012 LV eng A - Abstrakt
    Šťavíková, Lenka - Hohnová, Barbora - Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Determination of volatile compounds and antioxidant activity from Vitis vinifera L. (cv. Pinot Blanc and St. Laurent) during winemaking.
    Nordic Separation Science Society 6th Conference. Program and Abstract Book. Latvia: Latvian Institute of Organic Synthesis, 2011 - (Kažoka, H.). s. 91
    [Nordic Separation Science Society Conference /6./. 24.09.2011-27.09.2011, Riga]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GPP503/11/P523
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: volatile compounds * antioxidant activity * DPPH
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    http://www.nosss.eu

    Antioxidant activity of the samples was tested by UV-VIS spectrophotometer, applying 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (•DPPH). The identification and quantification of the volatile compounds by solid phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry(GC-MS)was performed.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199231

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.