Počet záznamů: 1  

Crushing of roasted arabica coffee beans

  1. 1.
    0352253 - ÚT 2011 RIV SK eng A - Abstrakt
    Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Severa, L. - Stoklasová, Pavla - Buchar, J.
    Crushing of roasted arabica coffee beans.
    9th International Conference on Food Physics ICFP 2010. Vol. 1. Nitra: Slovak University of Agriculture in Nitra, 2010 - (Vozárová, V.). s. 24-25. ISBN 978-80-552-0463-5.
    [International Conference on Food Physics ICFP 2010 /9./. 20.10.2010-21.10.2010, Nitra]
    Grant CEP: GA AV ČR(CZ) IAA201990701
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Klíčová slova: strain gauges * impactor * roasted beans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství

    The knowledge of the strength and toughness of the coffee beans is necessary in order to evaluate their brittleness.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0191802

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.