Počet záznamů: 1  

Možnosti hodnocení geomorfologických lokalit

  1. 1.
    0350177 - ÚGN 2011 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Kubalíková, L. - Kirchner, Karel
    Možnosti hodnocení geomorfologických lokalit.
    [Possibilities of evaluation of geomorphologic localities.]
    Sborník příspěvků z konference 50 let geografie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Olomouc: UP Olomouc, 2010 - (Fňukal, M.; Frajer, J.; Hercik, J.), s. 117-125. ISBN 978-80-244-2493-4.
    [Mezinárodní vědecká konference k 50. výročí geografie na PřF UP v Olomouci. Olomouc (CZ), 10.06.2010-11.06.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z30860518
    Klíčová slova: geomorphosites * evaluation of geomorphologic localities * scientific value
    Kód oboru RIV: DE - Zemský magnetismus, geodézie, geografie

    Evaluation of the geomorphologic localities represents a significant part of some research oriented on inventory of landforms (environmental geomorphology). The principal parameters to evaluate are scientific or ecologic characteristics, in a minor extent aesthetic features or economic potential of the localities. The contribution presents possibilities of evaluation of the geomorphologic localities and concentrates on concept of “geomorphosites” which is used in some countries of the west and south Europe.

    Evaluation of the geomorphologic localities represents a significant part of some research oriented on inventory of landforms (environmental geomorphology). The principal parameters to evaluate are scientific or ecologic characteristics, in a minor extent aesthetic features or economic potential of the localities. The contribution presents possibilities of evaluation of the geomorphologic localities and concentrates on concept of “geomorphosites” which is used in some countries of the west and south Europe.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0190246

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.