Počet záznamů: 1  

Determination of gluten in glucose syrups

  1. 1.
    0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
    Determination of gluten in glucose syrups.
    [Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: glucose syrup * gluten determination * celiac disease
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.423, rok: 2009
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.01.018

    The gluten content in various glucose syrups was determined by several ELISA methods in this study. MALDI-TOF mass spectrometry and SDS-PAGE were carried out as a complementary technique to ELISA methods.

    Tato práce se zabývá stanovením glutenu v různých glukózových sirupech pomocí několika ELISA technik. MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie a SDS-PAGE byly použity jako doplňkové techniky pro analýzu glutenu v glukózových sirupech.

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177387

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.