Počet záznamů: 1
Determination of gluten in glucose syrups
- 1.0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
Determination of gluten in glucose syrups.
[Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
Grant CEP: GA MZe 1B53002
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: glucose syrup * gluten determination * celiac disease
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 2.423, rok: 2009
DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.01.018
The gluten content in various glucose syrups was determined by several ELISA methods in this study. MALDI-TOF mass spectrometry and SDS-PAGE were carried out as a complementary technique to ELISA methods.
Tato práce se zabývá stanovením glutenu v různých glukózových sirupech pomocí několika ELISA technik. MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie a SDS-PAGE byly použity jako doplňkové techniky pro analýzu glutenu v glukózových sirupech.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177387
Počet záznamů: 1