Počet záznamů: 1  

The changes of selected phenolic substances in wine technology

  1. 1.
    0328381 - ÚVGZ 2011 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Balík, J. - Kyseláková, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Veverka, J. - Híc, P. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    The changes of selected phenolic substances in wine technology.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, SI (2008), S3-S12. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
    [Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
    Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: polyphenols * piceid * resveratrol * caftaric acid * colour * antioxidative capacity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.472, rok: 2008

    The effects of the pressing technology and clarification of white grape musts on concentrations of phenolic compounds and their antioxidative capacity were investigated. Four different varieties were processed by hydraulic or pneumatic pressing technologies.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174709

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.