Počet záznamů: 1  

Využití chloridu železitého pro stanovení náchylnosti brambor k obecné strupovitosti

  1. 1.
    0206365 - UPB-H 20023009 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Krištůfek, Václav - Diviš, J. - Brož, J.
    Využití chloridu železitého pro stanovení náchylnosti brambor k obecné strupovitosti.
    [Use of FeCl3 for study of potato sensitivity to common scab.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 10, č. 2 (2002), s. 14-15. ISSN 1211-2429
    Grant CEP: GA AV ČR IBS6066001
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6066911
    Klíčová slova: chlorogenic acid * potato sensitivity * scab
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva

    Poznatky nashromážděné v literatuře a z vlastních pozorování dovolují vyslovit závěr, že obsah CHK v peridermu hlíz brambor je jedním z vhodných markerů pro stanovení náchylnosti brambor ke strupovitosti.

    The content of chlorogenic acid in potato tuber periderm is usefull marker for study of potato sensitivity to common scab.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0101959

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.