Počet záznamů: 1  

Změny v obsahu a složení škrobu brambor v důsledku genových manipulací

  1. 1.
    0171947 - UEB-Q 990180 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Navrátil, Oldřich
    Změny v obsahu a složení škrobu brambor v důsledku genových manipulací.
    [The changes in starch content and starch composition in transgenic potatoes.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 8, č. 1 (2000), s. 2-3. ISSN 1211-2429
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie

    The changes in starch content and starch composition in transgenic potatoes.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0068998


     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.