Počet záznamů: 1  

Resveratrol v červených vínech

  1. 1.
    0170720 - UEK-B 20033025 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    Resveratrol v červených vínech.
    [Resveratrol in red wines.]
    Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 357-358. ISSN 1212-7884
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: resveratrol * red wine
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Stanovení obsahu resveratrolu v červených vínech ze čtyř vinařských oblastí Moravy, porovnání ročníků 1999, 2000 a 2001.

    Concentrations of resveratrol were determined in red wines from four Moravian wine regions. Vintages 1999, 2000 and 2001 were comparison.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0067802

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.