Počet záznamů: 1  

Proteomics of barley proteins by combination of in-gel digestion and MALDI-TOF MS

  1. 1.
    0162313 - UIACH-O 20010064 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef - Mayrhofer, C. - Allmaier, G.
    Proteomics of barley proteins by combination of in-gel digestion and MALDI-TOF MS.
    2nd International Symposium Separations in the BioSciences SBS 2001. Praha: Czech Chemical Society, Chromatography and Electrophoretic Group, 2001, s. 133. ISBN 80-7080-437-8.
    [International Symposium Separations in the BioSciences SBS 2001 /2./. Praha (CZ), 17.09.2001-20.09.2001]
    Grant CEP: GA ČR GA521/99/1576
    Grant ostatní: Austrian-Czech Republic Collaboration Grant(AT) II/4
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: proteomics * protein identification * barley
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    It is shown that combination of gel electrophoresis, matrix assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry and database searching is a suitable procedure for rapid protein identification. This approach let us to identify some proteins from barley leaves and grains. Identification of barley proteins can be useful for characterization of varieties of malting barley which is important especially in food and brewing industry.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059631

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.