Počet záznamů: 1  

Subcellular shifts of trimeric G-proteins following activation of baker's yeast by glucose

  1. 1.
    0142234 - FGU-C 20010294 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kotyk, Arnošt - Ihnatovych, Ivanna - Lapathitis, G. - Lamash, N. - Svoboda, Petr
    Subcellular shifts of trimeric G-proteins following activation of baker's yeast by glucose.
    Folia Microbiologica. Roč. 46, č. 5 (2001), s. 391-396. ISSN 0015-5632. E-ISSN 1874-9356
    Grant CEP: GA ČR GA204/98/0474; GA MŠMT VS97099
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5011922
    Klíčová slova: G-proteins * baker´s yeast * glucose activation
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 0.776, rok: 2001

    Addition of glucose to suspension of cells of Saccharomyces cerevisiae brings about a rapid (half-time 10 s) release of (-subunits of trimeric G-proteins from the plasma membrane and their appearance in a lysosomal/mitochondrial fraction.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0039941

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.