Počet záznamů: 1  

Fermentation of modified pectins in cultures of the colonic contents of pigs

  1. 1.
    0100616 - UZFG-Y 20043035 FR eng A - Abstrakt
    Marounek, Milan - Čopíková, J. - Skřivanová, V. - Synytsya, A. - Sihelníková, L.
    Fermentation of modified pectins in cultures of the colonic contents of pigs.
    Reproduction Nutrition Development. Roč. 44, č. 1 (2004), s. 73. ISSN 0926-5287.
    [Gut Microbiology. 21.06.2004-24.06.2004, Clermont Ferrand]
    Grant CEP: GA ČR GA525/03/0358
    Klíčová slova: pig * pectin
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0008113

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.