Počet záznamů: 1  

Využití kontinuální pervaporace pro zvýšení efektivnosti fermentačního procesu

  1. 1.
    0091593 - UCHP-M 20070333 CZ cze A - Abstrakt
    Izák, Pavel - Schwarz, K. - Ruth, W. - Bahl, H. - Kragl, U.
    Využití kontinuální pervaporace pro zvýšení efektivnosti fermentačního procesu.
    [Fermentation Coupled with Pervaporation for Increasing the Products Recovery.]
    Sborník 1. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2007 - (Halfar, R.). s. 110. ISBN 80-86059-47-2.
    [Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2007 /54./. 15.10.2007-18.10.2007, Srní, Šumava]
    Grant ostatní: MERG(XE) CT/2006/044737
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Zdroj financování: R - rámcový projekt EK
    Klíčová slova: pervaporation * supported ionic liquid membrane * fermentation
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0152148

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.