Počet záznamů: 1  

Changes in polyphenolic compounds content during different grapevine treatment

  1. 1.
    0090521 - ÚVGZ 2008 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
    Changes in polyphenolic compounds content during different grapevine treatment.
    [Vliv vinifikace na obsah polyfenolických látek.]
    8.Internationales Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 276-276.
    [Deutscher Weinbaukongress/59/. Internationales Symposium Innovationen in der Kellerwirtschaft/8/. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: polyphenolic compounds * vinificator * thermoflash
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství

    In the frame of the research project dealing with the investigation of the grapevine technology processing on content of chemoprotective polyphenolic substances in wine, the distribution of resveratrol, catechin, epicatechin and gallic acid in wine during vinification has been studied. Grapes of Zweigeltrebe and Blau Frankisch variety were processed using three different maceration methods: Vinificator, Thermoflash, Classical fermentation.

    Výzkum byl zaměřen na sledování změn obsahu některých polyfenolických látek během různých technologických postupů při zpracování hroznů révy vinné.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151388

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.