Počet záznamů: 1  

HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS

  1. 1.
    0082586 - MBÚ 2007 RIV SIGLE CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Olšovská, Jana - Jelínková, Markéta - Man, Petr - Flieger, Miroslav - Koběrská, Markéta
    HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS.
    [Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC.]
    International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./. Praha: Verlag, 2006, s. 25-25.
    [International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./. Praha (CZ), 24.06.2006-28.06.2006]
    Grant CEP: GA ČR GA204/05/0616
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: hplc * uplc
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    UPLC and HPLC method development for lincomycin determination in fermentation broth (sample matrix) in concentration range 0.1-100 µg/ml. Method application for lincomycin determination after different types of genetic manipulations in lincomycin biosynthetic cluster

    Poster referuje o vývoji nové UPLC a HPLC metody stanovení linkomycinu ve fermentační tekutině v koncentračním rozmezí 0.1-100 µg/ml. Metoda je aplikována na stanovení linkomycinu pro různé typy geneticky manipulovaných kmenů v linkomycinovém biosyntetickém klastru
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146108

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.