Počet záznamů: 1
HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS
- 1.0082586 - MBÚ 2007 RIV SIGLE CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Olšovská, Jana - Jelínková, Markéta - Man, Petr - Flieger, Miroslav - Koběrská, Markéta
HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS.
[Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC.]
International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./. Praha: Verlag, 2006, s. 25-25.
[International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./. Praha (CZ), 24.06.2006-28.06.2006]
Grant CEP: GA ČR GA204/05/0616
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: hplc * uplc
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
UPLC and HPLC method development for lincomycin determination in fermentation broth (sample matrix) in concentration range 0.1-100 µg/ml. Method application for lincomycin determination after different types of genetic manipulations in lincomycin biosynthetic cluster
Poster referuje o vývoji nové UPLC a HPLC metody stanovení linkomycinu ve fermentační tekutině v koncentračním rozmezí 0.1-100 µg/ml. Metoda je aplikována na stanovení linkomycinu pro různé typy geneticky manipulovaných kmenů v linkomycinovém biosyntetickém klastru
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146108
Počet záznamů: 1