Počet záznamů: 1  

Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování

  1. 1.
    0042574 - ÚIACH 2007 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Bobálová, Janette - Chmelík, Josef
    Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování.
    [Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process.]
    Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2006 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 272-275. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./. Skalský Dvůr (CZ), 29.05.2006-31.05.2006]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteomics * barley * malting
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Proteomickou analýzou extraktu sladu byly identifikovány bílkoviny nespecifický lipid-transfer protein 1, nespecifický lipid-transfer protein 2 a protein Z (major endosperm albumin) a studovány jejich posttranslační modifikace.

    Identification and investigation of posttranslational changes of nonspecific lipid transfer protein 1, nonspecific lipid transfer protein 2 and protein Z (major endosperm albumin) from barley malt by the proteomic strategy were performed.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0135772

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.