Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik
1.
Projekt
Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik
Název projektu
TH03010019
Poskytovatel
GA TA ČR
Doba řešení
2018 - 2021
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Sánchez
Tlaskalová-Hogenová
Hábová
Katal.org.
CAV
Odkazy
(1) - Abstrakt
(3) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
Počet záznamů: 1
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.