Fermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry
1.
Projekt
Fermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry
Název projektu
QJ1510338
Poskytovatel
GA MZe
Doba řešení
2015 - 2018
Příjemce projektu
Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Kopečný
Katal.org.
CAV
Odkazy
(6) - Článek v odborném časopise
(2) - Certifikované metodiky, léčebný postup, památkový postup
Soubor
Projekty
Počet záznamů: 1
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.