Počet záznamů: 1  

Fermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry

  1. 1.
    ProjektFermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry
    Název projektuQJ1510338
    PoskytovatelGA MZe
    Doba řešení2015 - 2018
    Příjemce projektu Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
    (Spolu)řešitel projektu Kopečný
    Katal.org.CAV
    Odkazy (6) - Článek v odborném časopise
    (2) - Certifikované metodiky, léčebný postup, památkový postup
    SouborProjekty
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.