Počet záznamů: 1  

Vývoj nových metod charakterizace zbytkového extraktu, které umožní identifikovat a hodnotit složení dextrinů typických pro české pivo

  1. 1.
    ProjektVývoj nových metod charakterizace zbytkového extraktu, které umožní identifikovat a hodnotit složení dextrinů typických pro české pivo
    Název projektu2B06037
    PoskytovatelGA MŠk
    Doba řešení2006 - 2010
    Příjemce projektu Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    (Spolu)řešitel projektu Chmelík
    Katal.org.CAV
    Odkazy (12) - Abstrakt
    (1) - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
    (6) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.