Počet záznamů: 1  

Study on oligosaccharide composition of wort and beer samples by liquid chromatography/electrospray ionization tandem mass spectrometry

  1. 1.
    0338688 - ÚIACH 2010 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Čmelík, Richard - Berkecz, R. - Janáky, T. - Bobálová, Janette
    Study on oligosaccharide composition of wort and beer samples by liquid chromatography/electrospray ionization tandem mass spectrometry.
    Proceedigs of the Int. Symposium Advances in Chromatography and Electrophoresis & Chiranal 2010. Olomouc: Faculty of Science, Palacký University Olomouc, 2010 - (Maier, V.), s. 56-57. CHEMICA 47S. ISBN 978-80-244-2470-5.
    [Advances in Chromatography and Electrophoresis & Chiranal 2010. Olomouc (CZ), 08.02.2010-11.02.2010]
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037; GA MŠMT MEB040807
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: HPLC * mass spectrometry * brewing
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    LC-MS technique was successfully applied to the description of oligosaccharides mixtures in wort and beer samples. Based on the important differences in MS/MS spectra the structural features of coeluted oligosaccharides were found.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0182401

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.