Antioxidant potency of white (Brassica oleracea L. var. capitata) and Chinese (Brassica rapa L. var. pekinensis (Lour.)) cabbage: The influence of development stage, cultivar choice and seed selection

Šamec D



Název
Antioxidant potency of white (Brassica oleracea L. var. capitata) and Chinese (Brassica rapa L. var. pekinensis (Lour.)) cabbage: The influence of development stage, cultivar choice and seed selection
Autor
lupa Šamec D.
Spoluautoři
lupa Piljac-Žegarac J.
lupa Bogovic M.
lupa Habjanic K.
lupa Grúz Jiří UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Scientia horticulturae. Roč. 128, č. 2 (2011), s. 78-83. - : Elsevier
Vyd.údaje
6 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
NL
Klíč.slova
Antimicrobial activity * Antioxidant capacity * Brassica oleracea L. var. capitata * rapa L. var. pekinensis Lour * Cabbage
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0202902