Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening

Grúz Jiří



Název
Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening
Autor
lupa Grúz Jiří UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Ayaz F. A.
lupa Torun H.
lupa Strnad Miroslav UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. - : Elsevier
Vyd.údaje
7 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
NL
Klíč.slova
Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0202888