Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves

Buřičová Lucie



Název
Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves
Autor
lupa Buřičová Lucie UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Andjelkovic M.
lupa Čermáková A.
lupa Réblová Z.
lupa Jurček Ondřej UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
lupa Kolehmainen E. T.
lupa Verhé R.
lupa Kvasnička F.
Zdroj.dok.
lupa Czech Journal of Food Sciences. Roč. 29, č. 2 (2011), s. 181-189
Vyd.údaje
9 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
CZ
Klíč.slova
DPPH * Folin-Ciocalteau method * Fragaria vesca
URL
www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
URL
www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0202660