The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation

Magalhaes P.H



Název
The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation
Autor
lupa Magalhaes P.H.
Spoluautoři
lupa Carvalho A.B.
lupa Goncalves L.M.
lupa Pacheco J.G.
lupa Guido L.F.
lupa Brányik T.
lupa Rodrigues P.G.
lupa Kuncová Gabriela UCHP-M - Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
lupa Dostálek P.
lupa Barros A.A.
Zdroj.dok.
lupa Journal of the Institute of Brewing. Roč. 117, č. 3 (2011), s. 368-376
Vyd.údaje
9 s.
Poznámky
DOI nezjištěno, CZ:GA MŠk:1M0570, CEZ:MSM6046137305
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
beer * xanthohumol * yeast
URL
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
URL
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0202108