Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot

Štern Petr



Název
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
Překlad názvu
Rheology of high viscous food substances
Autor
lupa Štern Petr UH-J - Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Vlasák Pavel UH-J - Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Sborník CHISA 2011. S. 118. - Praha : Česká společnost chemického inženýrství, 2011
Vyd.údaje
5 s. : CD-ROM
Druh dok.
C
Jazyk dok.
cze
Země vyd.
CZ
Klíč.slova
rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
Databáze
zc - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0201212