The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence

Dadáková E



Název
The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence
Autor
lupa Dadáková E.
Spoluautoři
lupa Vrchotová Naděžda UEK-B - Ústav výzkumu globální změny v. v. i.
lupa Chmelová Š.
lupa Šerá Božena UEK-B - Ústav výzkumu globální změny v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Acta Alimentaria. Roč. 40, č. 3 (2011), s. 327-334
Vyd.údaje
8 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
HU
Klíč.slova
black elder * Sambucus nigra L * rutin * chlorogenic acid * high-performance liquid chromatography * micellar electrokinetic chromatography
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0200392