SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing

Olivares A



Název
SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing
Autor
lupa Olivares A.
Spoluautoři
lupa Dryahina Kseniya UFCH-W - Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
lupa Navarro J. L.
lupa Smith D.
lupa Španěl Patrik UFCH-W - Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
lupa Flores M.
Zdroj.dok.
lupa Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 59, č. 5 (2011), s. 1931-1938
Vyd.údaje
8 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
US
Klíč.slova
SIFT-MS * dry fermented sausages * oxidation
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0197327