The effect of lipid peroxidation products on reactive oxygen species formation and nitric oxide production in lipopolysaccharide-stimulated RAW 264.7 macrophages

Ambrožová Gabriela



Název
The effect of lipid peroxidation products on reactive oxygen species formation and nitric oxide production in lipopolysaccharide-stimulated RAW 264.7 macrophages
Autor
lupa Ambrožová Gabriela BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Pekarová Michaela BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Lojek Antonín BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Toxicology in Vitro. Roč. 25, č. 1 (2011), s. 145-152. - : Elsevier
Vyd.údaje
8 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
lipid peroxidation products * reactive oxygen species * nitric oxide
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0196729