Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages

Olivares A



Název
Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages
Autor
lupa Olivares A.
Spoluautoři
lupa Dryahina Kseniya UFCH-W - Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
lupa Navarro J. L.
lupa Flores M.
lupa Smith D.
lupa Španěl Patrik UFCH-W - Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Analytical Chemistry. Roč. 82, č. 13 (2010), s. 5819-5829
Vyd.údaje
11 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
US
Klíč.slova
mass spectrometry * aroma compounds * dry fermented sausages
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0194356