In Vitro Antifungal Effect of Black Cumin Seed Quinones against Dairy Spoilage Yeasts at Different Acidity Levels

Halamová K



Název
In Vitro Antifungal Effect of Black Cumin Seed Quinones against Dairy Spoilage Yeasts at Different Acidity Levels
Autor
lupa Halamová K.
Spoluautoři
lupa Kokoška L.
lupa Flešar J.
lupa Skleničková O.
lupa Svobodová B.
lupa Maršík Petr UEB-Q - Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Journal of Food Protection. Roč. 73, č. 12 (2010), s. 2291-2295
Vyd.údaje
5 s.
Poznámky
http://proquest.umi.com/pqdlink?did=2200910421&sid=1&Fmt=3&clientId=45145&RQT=309&VName=PQD
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
US
Klíč.slova
yeast strains * culture conditions * antimicrobial assay
URL
www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2010/00000073/00000012/art00021
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
URL
www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2010/00000073/00000012/art00021
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0191262