Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

Laštovičková Markéta



Název
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
Autor
lupa Laštovičková Markéta UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Mazanec Karel UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Smětalová Dagmar UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Bobálová Janette UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Journal of the Institute of Brewing. Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250
Vyd.údaje
4 s.
Poznámky
DOI nezjištěno
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
barley * brewing * glycation
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0189805