2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

Petry-Podgorska Inga



Název
2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing
Autor
lupa Petry-Podgorska Inga UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Žídková Jitka UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Flodrová Dana UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Bobálová Janette UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Journal of Chromatography B-Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. Roč. 878, č. 30 (2010), s. 3143-3148. - : Elsevier
Vyd.údaje
6 s.
Poznámky
20100111
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
NL
Klíč.slova
2D-HPLC * MALDI-TOF/TOF mass spectrometry * barley
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0188698