Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties

Denev P



Název
Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
Autor
lupa Denev P.
Spoluautoři
lupa Číž Milan BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Ambrožová Gabriela BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Lojek Antonín BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Yanakieva I.
lupa Kratchanova M.
Zdroj.dok.
lupa Food Chemistry. Roč. 123, č. 4 (2010), s. 1055-1061. - : Elsevier
Vyd.údaje
7 s.
Poznámky
IF-02-66/2007
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
anthocyanins * solid-phase extraction * berry extracts
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0188041