Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables

Číž Milan



Název
Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
Autor
lupa Číž Milan BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Čížová Hana BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Denev P.
lupa Kratchanova M.
lupa Slavov A.
lupa Lojek Antonín BFU-R - Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Food Control. Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523. - : Elsevier
Vyd.údaje
6 s.
Poznámky
TK-X-1607/06 NSFB
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
antioxidant activity * polyphenols * vegetables
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0182594