Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z

Bobálová Janette



Název
Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
Autor
lupa Bobálová Janette UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Petry-Podgorska Inga UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Laštovičková Markéta UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
lupa Chmelík Josef UIACH-O - Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa European Food Research and Technology. Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673
Vyd.údaje
9 s.
Poznámky
20100013
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
DE
Klíč.slova
malting * MALDI-TOF MS * glycation
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0182174