Comparison of Various Types of Stationary Phases in Non-Aqueous Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography–Mass Spectrometry of Glycerolipids in Blackcurrant Oil and Its Enzymatic Hydrolysis Mixture

Lísa M



Název
Comparison of Various Types of Stationary Phases in Non-Aqueous Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography–Mass Spectrometry of Glycerolipids in Blackcurrant Oil and Its Enzymatic Hydrolysis Mixture
Překlad názvu
Porovnání různých typů stacionární fáze v nevodné HPLC-MS glycerolipidů v oleji černého rybízu a v enzymatickém hydrolyzátu oleje
Autor
lupa Lísa M.
Spoluautoři
lupa Holčapek M.
lupa Sovová Helena UCHP-M - Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Journal of Chromatography A. Roč. 1216, č. 47 (2009), s. 8371-8378. - : Elsevier BV
Vyd.údaje
8 s.
Poznámky
GA203/09/0139, GP203/09/P249,CEZ:MSM0021627502
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
NL
Klíč.slova
ultra high-performance liquid chromatography * C30 stationary phase * triacylglycerols
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0181478