Short-term impact of dry olive mill residue addition to soil on the resident microbiota

Sampedro I



Název
Short-term impact of dry olive mill residue addition to soil on the resident microbiota
Překlad názvu
Krátkodobý vliv na půdní mikroflóru po přídavku suchého zbytku po zpracování oliv do půdy
Autor
lupa Sampedro I.
Spoluautoři
lupa Giubilei M. A.
lupa Cajthaml Tomáš MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Federici E.
lupa Federici F.
lupa Petruccioli M.
lupa D´Annibale A.
Zdroj.dok.
lupa Bioresource Technology. Roč. 100, č. 23 (2009), s. 6098-6106. - : Elsevier
Vyd.údaje
9 s.
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
NL
Klíč.slova
Dry olive mill residue * Microbial community profiling * Toxicity
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0179615