Die Böhmische Küche

Fendl E



Název
Die Böhmische Küche
Překlad názvu
The Czech Cuisine
Autor
lupa Fendl E.
Spoluautoři
lupa Nosková Jana UEF-S - Etnologický ústav AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Esskultur und kulturelle Identität. Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. S. 107-138. - München : Oldenbourg Wissenschaftsverlag, 2010 / Kalinke Heinke M. ; Roth K. ; Weger T.
Vyd.údaje
31 s.
Druh dok.
C
Jazyk dok.
ger
Země vyd.
DE
Klíč.slova
Czech cuisine * Magdalena Dobromila Rettigová * cookery books * travel books * Czech female cooks * tourism * 19th century – 20th century
Databáze
zc - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0178865