Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků

Štern Petr



Název
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
Překlad názvu
Methodology of the psychorheological investigation of food fats
Autor
lupa Štern Petr UH-J - Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Panovská Z.
lupa Pokorný J.
Zdroj.dok.
lupa Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. S. 163-166. - Bratislava : Palma Group, 2009
Vyd.údaje
4 s.
Druh dok.
C
Jazyk dok.
cze
Země vyd.
SK
Klíč.slova
emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
Databáze
zc - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0177710