Dietary polyunsaturated fatty acids and adaptation to chronic hypoxia alter acyl composition of serum and heart lipids

Balková P



Název
Dietary polyunsaturated fatty acids and adaptation to chronic hypoxia alter acyl composition of serum and heart lipids
Překlad názvu
Dieta obohacená o polynenasycené mastné kyseliny a chronická hypoxie mění složení sérobých a srdečních lipidů
Autor
lupa Balková P.
Spoluautoři
lupa Ježková J.
lupa Hlaváčková M.
lupa Neckář Jan FGU-C - Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Staňková B.
lupa Kolář František FGU-C - Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Novák F.
lupa Nováková O.
Zdroj.dok.
lupa British Journal of Nutrition. Roč. 102, č. 9 (2009), s. 1297-1307
Vyd.údaje
11 s.
Poznámky
MSM0021620858
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
GB
Klíč.slova
chronic hypoxia * dietary n-3 and n-6 PUFA * heart
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0177497