Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze

Sigler Karel



Název
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
Překlad názvu
Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva
Autor
lupa Sigler Karel MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Matoulková D.
lupa Dienstbier M.
lupa Gabriel P.
Zdroj.dok.
lupa Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035
Vyd.údaje
8 s.
Poznámky
MSM0021620835, MSM6019369701
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
DE
Klíč.slova
wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0174195