HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth

Kameník Zdeněk



Název
HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth
Překlad názvu
Stanovení klíčových prekurzorů linkomycinu v kultivačním médiu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Autor
lupa Kameník Zdeněk MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Spoluautoři
lupa Kopecký J.
lupa Marečková M.
lupa Ulanová Dana MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Novotná Jitka MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Pospíšil Stanislav MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
lupa Olšovská Jana MBU-M - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Zdroj.dok.
lupa Analytical and Bioanalytical Chemistry. Roč. 393, 6-7 (2009), s. 1779-1787
Vyd.údaje
8 s.
Poznámky
MSM0021620857
Druh dok.
J
Jazyk dok.
eng
Země vyd.
DE
Klíč.slova
Lincomycin precursors * o-Phthaldialdehyde * Fluorescence detection
Databáze
zj - Článek v odborném časopise
Trvalý link
http://hdl.handle.net/11104/0174191