Search results

  1. 1.
    0477435 - ÚIACH 2018 RIV DE eng J - Journal Article
    Michelland, S. - Bourgoin-Voillard, S. - Cunin, V. - Tollance, A. - Bertolino, P. - Šlais, Karel - Seve, M.
    Low-molecular-weight color pI markers to monitor on-line the peptide focusing process in OFFGEL fractionation.
    Electrophoresis. Roč. 38, č. 16 (2017), s. 2034-2041. ISSN 0173-0835. E-ISSN 1522-2683
    Institutional support: RVO:68081715
    Keywords : iTRAQ labeling * low-molecular-weight color pI markers * peptides OFFGEL fractionation
    OECD category: Analytical chemistry
    Impact factor: 2.569, year: 2017
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0273785
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    0477435_IR.pdf11.3 MBOtherrequire
     
     
  2. 2.
    0398500 - ÚIACH 2014 CZ eng A - Abstract
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
    Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs.
    Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Praha: Institute of Chemical Technology Prague, 2013 - (Pulkrabová, J.; Tomaniová, M.; Nielen, M.; Hajšlová, J.). s. 163. ISBN 978-80-7080-861-0.
    [International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./. 05.11.2013-08.11.2013, Praha]
    R&D Projects: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institutional support: RVO:68081715
    Keywords : allergen * iTRAQ * cereals
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0225998
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    20130109.pdf1209.9 KBOtheropen-access
     
     
  3. 3.
    0384356 - ÚIACH 2013 RIV CZ cze K - Conference Paper (Czech conference)
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    Sledování kvalitativních a kvantitativních změn proteomu ječmene na úrovni odrůdových rozdílů a změn v důsledku sladování.
    [Monitoring of quantitative and qualitative barley proteome changes within different varieties and malting process.]
    Sborník příspěvků. XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VŠCHT v Praze, 2012 - (Cejpek, K.; Špicner, J.), s. 116-119. ISBN 978-80-7080-839-9.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /62./. Skalský Dvůr (CZ), 21.05.2012-23.05.2012]
    R&D Projects: GA MŠMT 1M0570; GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : barley * protein profile * iTRAQ quantification * mass spectrometry
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0214039
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    20120114.pdf33.3 MBAuthor’s postprintopen-access
     
     
  4. 4.
    0365269 - ÚEB 2012 RIV US eng J - Journal Article
    Hynek, R. - Maršálová, L. - Kučková, Š. - Koník, P. - Šantrůček, J. - Martinec, Jan - Novotná, Z. - Kodíček, M.
    A NOVEL APPROACH FOR THE DETERMINATION OF MEMBRANE PROTEIN EXPRESSION LEVELS BASED ON LC-MS/MS.
    Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Roč. 34, č. 12 (2011), s. 1004-1013. ISSN 1082-6076. E-ISSN 1520-572X
    R&D Projects: GA ČR GA203/09/0036; GA MŠMT(CZ) LC06034
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50380511
    Keywords : expression levels * isoxaben * iTRAQ
    Subject RIV: CE - Biochemistry
    Impact factor: 0.706, year: 2011
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0200552
     
     
  5. 5.
    0094612 - ÚIACH 2008 AT eng A - Abstract
    Řehulková, Helena - Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef
    iTRAQ quantitation of lower concentrated peptide mixtures.
    [Kvantifikace směsí peptidů o nízké koncentraci pomocí iTRAQ.]
    1st EU-Summer School in Proteomic Basics "Sample Preparation and Separation". Brixen: -, 2007. s. 70.
    [EU-Summer School in Proteomic Basics "Sample Preparation and Separation" /1./. 12.08.2007-18.08.2007, Kloster Neustift]
    R&D Projects: GA MŠMT 1M06030
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : iTRAQ * quantitation
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0154372
     
     
  6. 6.
    0090424 - ÚŽFG 2008 RIV DE eng J - Journal Article
    Skalníková, Helena - Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef - Martinková, Jiřina - Zilvarová, Michaela - Gadher, S. J. - Kovářová, Hana
    Relative quantitation of proteins fractionated by the ProteomeLabTM PF 2D system using isobaric tags for relative and absolute quantitation (iTRAQ).
    [Relativní kvantifikace proteinů frakcionovaných pomocí ProteomeLab TM PF2D systému za použití isobarického značení pro relativní a absolutní kvantifikaci (iTRAQ).]
    Analytical and Bioanalytical Chemistry. Roč. 389, č. 5 (2007), s. 1639-1645. ISSN 1618-2642. E-ISSN 1618-2650
    R&D Projects: GA ČR GA301/05/0418; GA MŠMT LC07017
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50450515; CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : 2D liquid chromatography * human T-lymphoblastic leukemia cell proteins * iTRAQ
    Subject RIV: CE - Biochemistry
    Impact factor: 2.867, year: 2007
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0151318
     
     
  7. 7.
    0083618 - ÚIACH 2008 HU eng A - Abstract
    Řehulka, Pavel - Řehulková, Helena - Chmelík, Josef - Skalníková, Helena - Kovářová, Hana
    Application of isobaric tags for relative and absolute quantitation (iTRAQ) for proteins separated using ProteomeLab PF 2D system.
    [Aplikace izobarických značek pro relativní a absolutní kvantifikaci proteinů separovaných pomocí ProteomeLab PF 2D systému.]
    25th Informal Meeting on Mass Spectrometry. Book of Abstracts. 2007. s. 144. ISBN 978-963-7067-14-3.
    [Informal Meeting on Mass Spectrometry /25./. 06.05.2007-10.05.2007, Nyíregyháza-Sóstó]
    R&D Projects: GA MŠMT 1M06030
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501; CEZ:AV0Z50450515
    Keywords : isobaric tags * protein quantitation * iTRAQ
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0146796
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.