Search results

  1. 1.
    0556910 - ÚT 2023 RIV CZ cze V - Research Report
    Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
    Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku.
    [Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness.]
    Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 60 s. Z-1632/21.
    Institutional support: RVO:61388998
    Keywords : chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar
    OECD category: Applied mechanics
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0340230
     
     
  2. 2.
    0556907 - ÚT 2023 RIV CZ cze V - Research Report
    Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
    Stanovení mechanických vlastností čokolády při rázovém zatížení.
    [Determination of mechanical properties of chocolate under impact loading.]
    Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 43 s. Z-1627/21.
    Institutional support: RVO:61388998
    Keywords : chocolate * split Hopkinson pressure bar method (SHPB) * Brazilian test
    OECD category: Applied mechanics
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0340232
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.